У селі в ставку знайшли тіло 7-річної дитини

0
У селі в ставку знайшли тіло 7-річної дитини
На Одещині у ставку виявили тіло 7-річної дитини.

Про це повідомили у поліції Одеської області.

Попередньо правоохоронці встановили, що близько 19:00 хлопчик з двома друзями-однолітками на велосипедах поїхали до водойми купатися. Він послизнувся на плитах та впав у воду, товариші злякалися і повернулися до села. Про те, що трапилось дорослим розповіли не одразу.

"На сполох забив місцевий пастух, виявивши на березі велосипед і дитяче взуття, про що сповістив старосту села. Вони з’ясували, чиї діти каталися біля ставка", — йдеться у повідомленні.

Під час пошуків хлопчика виявили мертвим, після чого на місце викликали поліцію. Зовнішніх ознак насильства на тілі хлопця не виявили. Попередньо, причиною смерті дитини стало утоплення. Точну причину встановлять після результатів судово-медичної експертизи.

Відомості про подію внесені слідчими до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні