Військовий розповів, як ледь не підірвав себе гранатою, щоб не потрапити в полон

0
Військовий розповів, як ледь не підірвав себе гранатою, щоб не потрапити в полон
Боєць підрозділу “Стугна” у складі спецпідрозділу “Тимура” ГУР МО України на позивний “Каховка” ледь не підірвав себе гранатою на полі бою, щоб не потрапити в полон до росіян.

В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA він розповів, що це сталося після того, як він отримав важке поранення.

“Я ледь не зробив вчинок, про який досі жалкую. Коли зрозумів, що у мене перебиті ноги і зламана рука, я не можу надати собі допомогу, оскільки вся моя броня і аптечки розлетілися просто від вибуху. У мене така думка з'явилась, що в полон я не здамся, тому дістав гранату, поклав під щоку і розжав в бусики. Контакт з росіянами був за 10-15 метрів. Я думав, якщо ворог зараз запригне, мене або розстріляють, або візьмуть в полон і будуть катувати”, — розповів “Каховка”.

За словами військового, більше за все він хвилювався через це, бо не збирався здаватися в полон. А потім зрозумів, що в нього є шанс.

“Я загнув назад ті вусики, викинув десь в сторону ту гранату і став на коліна, було важко. Взяв зброю в одну руку, кидав її вперед, щоб повзти, хапався за різне коріння в окопі і повз в середину. Накопив сили, щоб зробити останній стрибок і застрибнути всередину нори, де медик суміжного підрозділу надав мені всю необхідну допомогу”, — розповів “Каховка”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні