У США розстріляли відомого актора

0
У США розстріляли відомого актора
Актор серіалу "Головна лікарня" Джонні Вактор помер після того, як його застрелили під час спроби пограбування в центрі Лос-Анджелеса.

Як пише Главред з посиланням на Page Six.

Мати Вактора, Скарлетт, розповіла, що його вбили рано вранці в суботу після того, як він і його колега, ймовірно, спіймали трьох підозрюваних, які намагалися вкрасти каталітичний нейтралізатор з його машини.

Актор був смертельно поранений, коли зіткнувся з ними, хоча влада сказала його матері, що він не чинив опору.

Офіцери поліції Лос-Анджелеса прибули в район бульвару Піко і вулиці Хоуп близько 3:25 ранку в суботу.

Прибувши на місце, вони виявили чоловіка з вогнепальним пораненням. Пізніше Вактора оголосили мертвим у місцевій лікарні.

У неділю його агент Девід Шаул поділився заявою про смерть актора, повідомивши Variety: "Джонні Вактор був видатною людиною. Не просто талановитий актор, відданий своїй справі, а справжній моральний приклад для всіх, хто його знав.

"Це наполеглива праця, завзятість і готовність ніколи не здаватися. Злети і падіння складної професії він завжди тримав підборіддя і продовжував прагнути до кращого, ніж міг. Час, проведений із Джонні, був привілеєм, який ми хотіли б побажати всім. Він буквально віддав би тобі сорочку зі своєї спини", - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні