Кого з українців точно не мобілізують у червні

0
Кого з українців точно не мобілізують у червні
Під час мобілізації в Україні деякі категорії громадян заборонено примусово призивати до служби. Такі чоловіки можуть вступити до лав ЗСУ лише на контракт і добровільно.

18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію в Україні. Документ унормував питання призову на військову службу за власним бажанням.

Про це пише 24 Канал.

Мобілізація в Україні: кого призвуть за власним бажанням
Згідно із законом про мобілізацію в Україні військовослужбовці, які повернулися з російського полону, можуть призватися до ЗСУ лише за власним бажанням.

Також добровільно вступити до ЗСУ можуть громадяни до 25 років під час мобілізації, які пройшли базову військову підготовку.

Крім цього, добровільно на контракт можуть піти особи з інвалідністю, іноземці та люди без громадянства. Для цього їм потрібно звернутися до ТЦК та СП за місцем фактичного проживання чи безпосередньо до військової частини, в якій планують служити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні