Полковник ЗСУ назвав умову для переговорів з рф

0
Полковник ЗСУ назвав умову для переговорів з рф
Україна повинна починати пошук формули миру. Для цього пошуку потрібно залучати якомога більше інших країн. Але все одно потрібно пам’ятати, що вирішальною буде ситуація на фронті.

Таку думку висловив полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Черник, повідомляє 24 канал.

Перед тим, як починати перемовини, нашій державі потрібно обвалити південний плацдарм, вийти на північне Приазов'я, відвоювати повністю Запорізьку та Херсонську області.

"Діалог треба починати, залучати туди якнайбільше держав. Рано чи пізно якась формула буде. Однак пам'ятаємо слова Вінстона Черчилля: "Наша мета мир, але шлях до неї лежить лише через силу". Нам вкрай важливо зуміти обвалити південний плацдарм, вийти на північне Приазов'я, відвоювати Запоріжжя та Херсонщину повністю", – зазначив полковник запасу ЗСУ.

Він додав, до пошук формули миру – дуже непростий процес. Також Черник зазначив, що важливо, щоб на саміті миру були присутні представники США і Китаю, і додав, що Китай насправді має вплив на Росію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні