Що робити, якщо банкомат ПриватБанку не видав гроші через відключення світла

0
Що робити, якщо банкомат ПриватБанку не видав гроші через відключення світла
В Україні під час відключень також перестають працювати банкомати і термінали, у результаті можуть виникнути ситуації, коли клієнт вже поповнив картку або кошти списались з рахунку, однак апарат не встиг видати готівку чи навпаки – зарахувати кошти. У такому випадку необхідно одразу біля терміналу чи банкомату телефонувати на гарячу лінію банку.

Про це йдеться на спеціалізованому форумі Мінфін, пише OBOZ.UA.

Номер розміщено на банкоматах та терміналах. Оператор оформить заявку на повернення коштів. "Звертаємо вашу увагу, що під час відключення світла є можливість зняття готівки: у банкоматі ПриватБанку (у чергових відділеннях будуть працювати банкомати та термінали); у банкоматі іншого банку; через касу у відділенні; через сервіс "Готівка на касі" – зняття готівки під час оплати товару в магазинах", – повідомив ПриватБанк.

Зазначимо, усі чергові відділення оснащені генераторами, є Wi-Fi для того, щоб мати змогу здійснювати банківські послуги. Термінали та банкомати також доступні для використання в цих відділеннях.

Там можна здійснити такі операції:
- платежі та перекази, зокрема погашення кредитів;
- блокування, розблокування та перевипуск карток;
- відкриття та відновлення доступу до Приват24.

Водночас, визнали у банку, може статися так, що поблизу може не виявитися чергового відділення. У такому разі отримати банківські послуги ви можете у будь-якому відділенні загальної мережі українських банків – powerbanking.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні