Екскомандир «Азову» жорстко розкритикував навчальні центри

2
Екскомандир «Азову» жорстко розкритикував навчальні центри
Екскомандир "Азову", заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін розкритикував деякі навчальні центри, які, на його думку, "не усвідомлюють, що таке сучасна війна".

Про це Жорін написав у Telegram.

Військовий пригадав, що у перші дні повномасштабного вторгнення такого поняття, як "підготовка" особливо не існувало.

"В нашому підрозділі ми одразу поділили бійців на тих, хто мав бойовий досвід та вже був готовий виконувати бойові завдання й новачків. Серед більш досвідчених бійців виокремили частину для інструкторського складу. Тому поки одні вже воювали під Києвом, інші готувались, аби за умовно тиждень чомусь навчитись та отримати можливість поїхати на бойові", – згадує Жорін.

За його словами, тоді бійці навіть сперечались за право поїхати на бойовий виїзд.

Жорін наголосив, що станом на сьогоднішній день немає такої ситуації в армії – неможливо з ТЦК потрапити просто під Авдіївку. Кожен мобілізований зобов’язаний пройти підготовку у навчальному центрі. Але є питання до рівня цієї підготовки.

"Є у мене питання до деяких навчальних центрів, де не дуже усвідомлюють, що таке сучасна війна, де досі не готові переходити на сучасні методи та щось змінювати. Прекрасно розумію, що зараз кожен пост про мобілізацію викликає масову істерику в коментарях. Не без допомоги ботів, але не тільки", – зазначає заступник командира 3-ї ОШБр.

Тому Жорін радить чоловікам самим обирати підрозділ, де навчатимуть на високому рівні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
26.03.2024р. мобілізація (Рівненський полігон)
11.05.2024р. Донецьк, Покровський район
18.05.2024р. перше бойове завдання
21.05.2024р. загинув
25.05.2024р. похорон
В Україні експрес підготовка?
Відповісти
А як ти ,дідула, думаєш старих і хворих чогось навчити у військовій справі якщо вони ледве ноги волочать? Чому не волаєте до президента що на війну треба відправляти молодих починаючи як мінімум з 18 років. Спитайте в Ізраілю, хто в них в армії. Старперів там нема.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні