На заході України 22-річна жінка народила п'яту дитину біля церкви

0
На заході України 22-річна жінка народила п'яту дитину біля церкви
Закарпатські медики прийняли пологи у 22-річної жінки у кареті швидкої біля церкви. Дитинка народилась здоровою.

Про це повідомили закарпатські лікарі.

У понеділок, 27 травня, працівники екстренки приймали вітання з нагоди свого професійного свята. Серед відзначених грамотами були і двоє фахівців з екіпажу бригади № 302 – лікар Роман Лемак та водій Берталон Ковач. І одразу після урочистостей вони відправились на робочу зміну. Як відзначили лікарі, вона була "гаряча".

ДТП, травмовані після бійки і пологи
"Зміна була гаряча. Довелось і на ДТП виїжджати, і травмованим після бійки допомогу надавати, і пологи над ранок у машині приймати", – зазначив Роман Лемак.

Виклик щодо породіллі із села Холмок надійшов о 4:15 зранку. Це були п'яті пологи у жінки, а на момент звернення перейми тривали вже 1,5 години.

Повернулася зі Швейцарії та народила п'яту дитину біля церкви
22-річна жінка розповіла, що щойно повернулася зі Швейцарії й не очікувала на такий швидкий розвиток подій. Все відбулося для неї несподівано.

"Коли ми готували породіллю до транспортування, то розуміли, що можемо не встигнути довезти до пологового – дуже стрімко активізувалась родова діяльність… Так і сталося – немовля не чекало. Біля Собору на проспекті Свободи зупинили авто і разом з фельдшеркою Уляною Григор'євою прийняли пологи", – зазначив лікар.

Дитинка народилась здоровою – 10 із 10 балів по шкалі Апгара. Провівши всі належні в таких випадках маніпуляції, бригада швидкої транспортувала до Ужгородського пологового будинку вже двох пацієнтів – маму і немовля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні