19-річний хлопець впав з висоти 120 метрів і вижив

0
19-річний хлопець впав з висоти 120 метрів і вижив
19-річний хлопець послизнувся під час прогулянки під мостом Хай Стіл у штаті Вашингтон, який є одним з найвищих залізничних мостів у США. Внаслідок чого він впав з висоти близько 122 метрів, проте отримав лише незначні травми.

Про це повідомили американські офіційні особи, пише УНІАН з посиланням на Sky News.

В офісі шерифа округу Мейсон заявили, що заступники шерифа і пожежники провели двогодинну рятувальну операцію, використовуючи мотузку і ремені, аби піднятися по мосту та врятувати хлопця, який впав у річку.

Постраждалий отримав тільки подряпини на обох руках, проте його шпиталізували до лікарні для обстеження.

Водночас начальник пожежної служби Вест Мейсона Метью Веландер розповів, що команда "прив'язала його до ременів" і підняла нагору.

"Він йшов по розмиву, яким багато хто користується, і який став свого роду стежкою", - додав він та наголосив, що хлопцю "неймовірно пощастило", адже він опинився біля річки внизу.

Капрал патрульної служби шерифа Тім Ріпп, який допоміг йому врятуватися, зауважив: "Ми говорили людям триматися якомога далі від цих стежок, тому що вони небезпечні, але люди або не бачили попереджувальних знаків, або ігнорували їх".

Ріпп підкреслив, що кожного року з мосту падають від п'яти до семи людей, проте більшість з них гине, попри попереджувальні знаки. Місцева влада каже, що брак поваги до природи і неуважність є частиною проблеми, оскільки люди продовжують падати з мосту.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні