Відома українська співачка потрапила в ДТП

0
Відома українська співачка потрапила в ДТП
Українська співачка Skylerr (Валерія Кудрявець) на своєму прикладі нагадала шанувальникам про те, наскільки небезпечним і непередбачуваним може бути дорожній рух - молода артистка потрапила в аварію.

Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram, пише Главред.

Перелякана Скайлер записала відео, в якому виклала коротку суть інциденту, і показала свій розбитий автомобіль.

Співачка стояла на світлофорі в крайній лівій смузі дороги, чекаючи своєї черги повернути, коли в неї кілька разів врізався інший автомобіль. Потім водій, який спровокував ДТП, виїхав на узбіччя, показав Кудрявець непристойний жест, образив нецензурними словами і поїхав.

Автомобіль порушника було знайдено на найближчій заправці, але сам він зник. В аварії постраждав автомобіль Скайлер, але сама вона залишилася цілою, оскільки перебувала за кермом пристебнутою.

"Я їхала лівою крайньою смугою, могла повертати наліво повністю законно за всіма правилами дорожнього руху. Чекала, поки проїдуть зустрічні машини. Стояла на зеленому світлі, після чого почула, як в мене втаранився Mitsubishi Pajero. Він в'їхав в мене навмисно декілька разів. Проїхався по узбіччю, показав мені непристойні жести, поматюкався і просто поїхав. У мене був шок. Я зупинилася. Переді мною стояла ще одна машина, яка також мала повертати наліво. Вони вже виступили як свідки. Ми поїхали за цією машиною. Водій залишив її на заправці, втік і поки що знайти не можуть. Він дуже сильно в'їхав і пощастило, що я була пристебнута. І дуже швидко приїхала поліція. Намагаємося все з'ясувати", - розповіла Skylerr.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні