Українців попереджають про майбутню атаку рф: якою вона може бути

0
Українців попереджають про майбутню атаку рф: якою вона може бути
У країні-агресорці Росії заявили, що навчилися випускати крилаті ракети Х59/69 з ударних вертольотів Ка-52 "Алігатор". Наскільки це може бути небезпечно для України.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов, передає ТСН.

Він зазначив, що гелікоптер може підійти впритул до кордону та зробити пуск ракети на малій висоті. У такому разі її буде дуже важко збити.

"Таких гелікоптерів в Росії понад 150, ми половину їх лише знищили. Скоріше за все, він більше двох ракет не візьме. Але гелікоптерів досить багато і вони можуть наносити удари. До речі, два ударні гелікоптери днями перелетіли в Білорусь. До цього там розташовувалася тактична авіаційна група, а зараз до них приєдналися два "Алігатори" К-52. А ми ж розуміємо, яка відстань до Києва від білоруського кордону, — менше 200 кілометрів. От вам і є загроза вже", — розповів Жданов.

Військовий експерт підкреслює, російська армія може застосовувати вертольоти під час масованих атак по Україні.

"Я думаю, що вони будуть використовувати їх за необхідністю. У масований удар — так, цілком можуть включити. Росіяни намагаються перевантажити нашу систему протиповітряної оборони і таким чином досягти більших результатів з ураження цілей на території України. Також за рахунок скритності пусків і важкого виявлення цих крилатих ракет росіяни можуть використовувати і поодинокі атаки, такий собі турбуючий вогонь", — говорить Олег Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні