Військовий ЗСУ емоційно звернувся до країн Заходу: що сталося

0
Військовий ЗСУ емоційно звернувся до країн Заходу: що сталося
Якби Україні дали "зелене світло", українські Збройні сили могли б легко знищити засоби враження безпілотників, командні центри та ракетні пускові майданчики РФ завдяки HIMARS та ATACMS.

Про це у статті для The Washington Post написав командир роти ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" Збройних сил України Юрій Федоренко, передає УНІАН.

"Ми знаємо, де вони всі. Ми могли б зупинити окупантів на шляху, і зробити так, щоб жодне українське місто більше не було спалене дотла, як на Харківщині, так і за її межами", - зазначив військовий.

Він нагадав, що за кілька тижнів лідери з усього світу зберуться в Берліні на конференцію з відновлення України.

"Яка іронія в цей критичний час. Якщо нам не дозволять зупинити Росію, не залишиться нічого для реконструкції", - пише Федоренко.

Він адресував країнам Заходу "два прості прохання":

- будь ласка, розв’яжіть нам руки і давайте дамо відсіч Росії на благо всього світу. Так само, як ми завдаємо ударів по позиціях на окупованій території, ми повинні вміти завдавати ударів по позиціях через кордон Росії;

- допоможіть нам захистити небо. Нам потрібна більша протиповітряна оборона. І, звичайно, нам потрібні винищувачі F-16, які нам давно обіцяють.

"Я не кажу це без вдячності. Я знаю, де ми були б без допомоги Сполучених Штатів та їхніх великих громадян, багато з яких особисто надали Ахіллесу тисячі дронів. І я не питаю про це легковажно. Але нервозність адміністрації Байдена щодо ескалації насправді є прикриттям для росіян для ескалації, про що свідчать її останні масові вбивства. Ми ведемо битву, яка є боротьбою не лише за майбутнє України, а й за майбутнє всіх нас. Якщо ми їх зараз не зупинимо, ваші діти, діти ваших дітей будуть у майбутньому воювати проти Росії. Зараз настав момент переломити хід за допомогою однозначної перемоги. Тож допоможіть нам — і дозвольте нам — воювати, і закінчити цю війну за вільний світ", - резюмував Федоренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні