У Польщі затримали 26-річного українця: у чому причина

0
У Польщі затримали 26-річного українця: у чому причина
Польські правоохоронці затримали 26-річного українця. Його підозрюють у підбурюванні до шпигунства громадянина Польщі.

Про це у середу, 29 травня, повідомив польський сайт новин Polsat News, пише ZAXID.NET.

За даними Агентства внутрішньої безпеки Польщі, 26-річний українець Олександр Д. намагався змусити поляка фотографувати для нього переміщення військової техніки на польсько-українському кордоні. За фотографії та розвідувальну інформацію він обіцяв заплатити поляку 15 тисяч євро.

Коли громадянин Польщі відмовився шпигувати для українця, той почав йому погрожувати. Олександра Д. затримали співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі разом з прикордонниками.

Наразі українцю оголосили про підозру у підбурюванні до шпигунства та погрозах. За поданням прокурора суд у Любліні обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під ватрою строком на три місяці. Якщо провину українця доведуть, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні