За якої умови росія повністю виведе війська з України

2
За якої умови росія повністю виведе війська з України
Якщо країни Заходу приймуть рішення надати дозвіл Україні завдавати ударів по території РФ, то це надалі може привести до повного виведення окупаційних військ Росії з території України.

Про це в інтерв'ю Главреду розповів капітан першого рангу запасу, заступник начальника штабу ВМС ЗСУ в 2004-2020 роках, експерт Центру оборонних стратегій Андрій Риженко.

За його словами, якщо РФ відведе війська на 400 кілометрів від фронту для уникнення ураження далекобійним озброєнням, вона буде безсила. Навіть відведення на 70 кілометрів вже стало для них проблемою.

"Річ у тім, що росіяни формують свої загони поблизу кордону, а потім відправляють їх "працювати" по нас. Пункти управління на відстані в 400 кілометрів, можливо, і працюватимуть, але від цього страждатиме логістика. Відповідно, і постачання боєприпасів, і евакуація поранених", - сказав експерт.

Риженко наголосив, що для того, щоб проїхати автомобільним маршем 400 кілометрів потрібно приблизно 10 годин. Він додає, що відведення росіян на таку відстань створить санітарну зону, про яку вони самі зараз говорять.

"Крім того, у такий спосіб ми знешкодимо ті угруповання, які зараз перебувають в Україні, оскільки виб'ємо ланцюги постачання і позбавимо їх підкріплення. А це може змусити російські війська відійти вглиб території РФ і піти з України", - резюмував Андрій Риженко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ ТИ ПОДОХ з хряком порошенком трикратний крадій мізерних пенсій жидоКлоун зеленський нелігетимний диктатор-президент-ХУЙЛО лалала піднявший своєму піDору-татусю стипендну 150000гр. пенсію і дав для кожного полоненого окупанта по 10000гр. для готельного проживання, а пенсіонерів з трикратно обкраденними непроідексованними до13% мізерними 2000-3000гр. пенсіями має за псів!!! здохни зе-клоун кончений!!!!
Відповісти
ЩОБ ТИ ПОДОХ з хряком порошенком трикратний крадій мізерних пенсій жидоКлоун зеленський нелігетимний диктатор-президент-ХУЙЛО лалала піднявший своєму піDору-татусю стипендну 150000гр. пенсію і дав для кожного полоненого окупанта по 10000гр. для готельного проживання, а пенсіонерів з трикратно обкраденними непроідексованними до13% мізерними 2000-3000гр. пенсіями має за псів!!! здохни зе-клоун кончений!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні