На фронті загинув 28-річний старший солдат з волинської бригади

0
На фронті загинув 28-річний старший солдат з волинської бригади
Старший солдат з волинської бригади Андрій Поврознік, позивний «Хохол», загинув 2 серпня 2023 року в районі селища Вільшани на Харківщині. Виконуючи бойове завдання, зазнав смертельної вибухової травми. Захиснику було 28 років.

Про нього розповіли на платформі «Меморіал».

Андрій родом із села Вищі Луб'янки Тернопільської області. Закінчив Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Працював у ТОВ «Кременчанка». Був одружений та мріяв про сімейний затишок. Під час війни у подружжя народилася донька, заради якої чоловік і воював. Прагнув, аби його сім’я ніколи не знала жахів війни.

Під час повномасштабного вторгнення Андрій приєднався до Збройних Сил України, щоб захистити своїх рідних та Батьківщину. Став бійцем 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

«Мій чоловік був найкращим. Не дивлячись ні на що, став на захист України. Захищав нас на Куп’янському напрямку. Він назавжди залишиться в наших серцях і нашій пам'яті як весела, добра та хороша людина», – розповіла Ірина Поврознік.

Поховали воїна в селі Новий Рогівець на Тернопільщині.

В Андрія залишилися мама, сестри, дружина та донька 2023 р.н.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні