У Німеччині розбилось авто на українських номерах: є загиблий

0
У Німеччині розбилось авто на українських номерах: є загиблий
В Берліні розбився BMW на українських номерах: одна жінка загинула, ще троє людей – двоє чоловіків та жінка – важко поранені.

Про це повідомляє inshe.tv.

Рано вранці в середу в Берліні BMW 6 Series Gran Coupe на українських номерах зіткнувся з бетонною стіною, а потім спалахнув. Одна людина – жінка, особу якої ще не встановлено, – загинула. Ще одна людина – 20-річна жінка, яка перебувала в автівці, – отримала важкі поранення, але змогла втекти з палаючого автомобіля. Двоє інших людей – чоловіки 25-ти та 27-ми років -були заблоковані в автомобілі, і їх довелося визволяти пожежній частині. Обоє були доставлені до спеціалізованих лікарень.

В поліції вважають, що ця автівка брала участь в «одиночних перегонах» – їхала на дуже великій швидкості. Але в поліції досі не можуть із впевненістю сказати, хто був за кермом автомобіля.

За даним фактом та встановленням точної причини аварії триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні