Учасниці «Супермами» побилися у фіналі шоу

0
Учасниці «Супермами» побилися у фіналі шоу
На телеканалі СТБ виходять випуски розважального проєкту "Супермама", в якому чотири мами борються за звання найкращої і визнання психолога шоу Дмитра Карпачова.

Про це пише Уніан.

Нерідко в проєкті між учасницями виникають конфлікти, проте до бійок доходить не так часто. Зазвичай мами обмежуються образами та низькими оцінками одна для одної, проте цього разу конфлікт двох мам зайшов занадто далеко.

У фіналі шоу вони знову почали з'ясовувати стосунки, а потім у хід пішли кулаки. Одна з учасниць дала ляпаса своїй суперниці, а та підвелася зі стільця й ударила її у відповідь, унаслідок чого дівчина впала разом зі стільцем.

Причина конфлікту неоднозначна. Дівчата "наїхали" на суперницю, бо вона "засранка" і б'є сина. При цьому сама вона заперечувала це, і тому пішли в хід кулаки.

Знімальна група кинулася розбороняти дівчат не відразу, а після того, як зняла це на відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні