Три знаки Зодіаку, які мають дар відчувати брехню

0
Три знаки Зодіаку, які мають дар відчувати брехню
Вміння відчувати брехню — великий дар. Який мають далеко не всі люди. Представникам знаків Зодіаку про які йтиметься нижче, пощастило. Вони мають від природи дар відчувати брехню. На рівні інтуїції якимось внутрішнім чуттям, інформує Ukr.Media.

Тому обдурити їх досить важка справа, хоча збоку може здатися інакше.

Леви

Лев — один із цих зодіакальних знаків. Ні представники цього знака не є ходячими детекторами брехні. Незрозумілим чином представник Лева відчуває, що справа не чиста. І вже залежно від своїх бажань та потреб починає діяти.

Наприклад пошле подалі хитруна чи навпаки намагатиметься з'ясувати в чому справа.

Адже мало які причини в людини для чогось подібного, та й банальна цікавість частенько бере гору. А ще бажання розважитися і подивитися, що вийде в результаті.

Терези

Терези — той знак Зодіаку, якому дуже важко навішати на вуха локшину. Хоча б тому, що у представників цього знака, зазвичай, дуже багато досвіду спілкування.

Але це далеко не все, на відміну від інших у Терезів саме інтуїція працює на подібні випадки, а після вже все інше.

Вони якимось своїм особливим чуттям майже миттєво примудряються оцінити співрозмовника. Тому деяких людей вони банально намагаються обійти чи тримати на відстані.

Але не варто помилятися щодо нелюбові Терезів до сварок. Вони чудово вміють постояти за себе і дуже не люблять тих, хто намагається їм брехати в обличчя.

Риби

У Риби — найцікавіший дар із усіх. Представники цього знаку і без усіх містичних штучок дуже добре відчувають брехню. Та й інтуїція у них зазвичай дуже гостра.

Але найсмачніше в тому, що Риби одні з небагатьох людей, хто від природи, здатний читати чужу ауру. Всім іншим знакам у цьому плані значно складніше. А Риби часто просто інтуїтивно відчуваю і знають як і що треба зробити. При цьому на запитання, чому так? Відповіді вони, швидше за все, і самі не знають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні