Відомий український актор висловився про мобілізацію

0
Відомий український актор висловився про мобілізацію
Український актор Михайло Кукуюк, який зіграв головну роль у фільмі "Свінгери", висловився про мобілізацію. Він сказав, що готовий був поповнити лави ЗСУ, проте йому відмовили у військкоматі.

Про це пише Уніан.

За його словами, у нього проблеми із зором, через що він не придатний для служби на фронті.

"Я короткозорий. У мене зір -10. Я постійно тут, я постійно у хлопців. У будь-яку хвилину ми готові. Ми зараз їздимо, допомагаємо фронту, збираємо на дрони, граємо концерти", - розповів актор у програмі "Ранок у великому місті".

При цьому Кукуют зазначає, що якщо вдруге отримає повістку і буде придатний для служби, то негайно вирушить на фронт захищати Україну від російської агресії.

"Ні в кого не було думки якось там щось сховатися або втекти", - уточнив актор.

Чим відомий Михайло Кукуюк
Михайло Кукуюк - відомий український актор, який зіграв у таких серіалах, як "Слуга народу", "Серце слідчого", "Доглядальниця", "Серце матері", "Папік", а також у фільмах "Запитайте в осені", "Свінгери", "Підкидьок" та інших.

З 2003 року працює в Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні