Гороскоп на 31 травня: день, коли можливі неприємності

0
Гороскоп на 31 травня: день, коли можливі неприємності
Не найлегший день місячного календаря, що загрожує різноманітними неприємностями – як професійними, так і особистими.

Про це пише ТСН.

Також велика ймовірність невдоволення як життям загалом, так і самим собою, що не сприятиме гарному настрою та оптимістичному погляду на світ. Головне в цій ситуації пам'ятати про те, депресивний психологічний стан — не більше ніж вплив місячних енергій, тому завтра від нього залишиться і сліду.

Овен
Непросту енергію дня можна буде «погасити», взявши на себе підвищені професійні зобов'язання: чим більше завдань вам сьогодні доведеться вирішити, тим менше часу залишиться на погані думки.

Телець
Необхідно – якщо, звичайно, видасться така можливість – відмовитися від спілкування телефоном та в месенджерах соціальних мереж: нічого, крім моральної втоми та роздратування, це вам не принесе.

Близнята
Зауваживши, що співрозмовник, ким би він не був, виявляє ознаки агресії, негайно звертайте розмову, інакше можна буде зіпсувати стосунки з ним – аж до серйозної ворожнечі.

Рак
З властивою вам невпевненістю у своїх силах, яка може «накрити» у цей час, необхідно боротися будь-якими способами – низька самооцінка може нашкодити як у професії, так і в особистому житті.

Лев
Не дозволяйте собі поганих вчинків та злих думок – тільки так вам вдасться убезпечити себе від негативу з боку оточення, яке в цей час можуть бути вкрай неадекватним.

Діва
Романтичне побачення, навіть якщо його було призначено заздалегідь, краще перенести на інший час: будь-який – найменший – привід може призвести до серйозного конфлікту аж до розставання.

Терези
Втома, яку ви можете відчути цими днями, як не дивно, «лікується» роботою: щоправда, вона має бути не звичайною, а улюбленою – хобі, як завжди, позбавить вас негативних емоцій.

Скорпіон
Не встрявайте в чужу сварку, навіть якщо вам здаватиметься, що ваше втручання необхідне: конфліктувальники розберуться без вас, а ви ризикуєте виявитися винним для всіх сторін.

Стрілець
Не давайте нікому спровокувати себе на викид негативних емоцій – тих, хто шкодує зробити це, підживившись вашою енергією, на жаль, буде багато – не йдіть у них на поводі.

Козоріг
Не варто з'ясовувати стосунки з позиції сили: перемогти у суперечці вам, найімовірніше, однаково не вдасться, а вигляд у цій ситуації ви матимете не найкращий, тому краще не ганьбитися.

Водолій
Будь-які зустрічі з друзями чи родичами загрожують сваркою, яка спалахне раптово, але водночас триватиме довго, тому такого роду заходи бажано перенести хоча б на кілька днів.

Риби
Логічно буде присвятити фінал робочого тижня вилазці на природу: якщо у вас з якоїсь причини не буде можливості виїхати за місто, вирушайте до парку – ви почуватиметеся набагато краще.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні