Виконуючи бойове завдання на фронті загинули 5 Героїв з Волині

0
Виконуючи бойове завдання на фронті загинули 5 Героїв з Волині
Любешівщина знову в скорботі… Війна забрала ще одного Героя з Волині Олександра Григорука.

Про це повідомив Любешівський селищний голова Олег Кух.

29 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області загинув солдат Григорук Олександр Іванович, 1974 року народження, житель смт Любешів.

«Висловлюю щирі співчуття родині Захисника, розділяю Ваш біль і горе. Вічна пам’ять, честь і шана нашому воїну-земляку! Низький уклін Герою!» - пише у дописі селищний голова.



На території Донецької області 30 травня поліг у бою молодший лейтенант Оласюк Артем Анатолійович, 2001 року народження, житель смт Любешів.

В четвер, 30 травня, ще одна страшна звістка з фронту надійшла у Любешівську громаду, повідомив селищний голова Олег Кух.

«Висловлюю щирі співчуття родині захисника, розділяю ваш біль і горе. Вічна пам’ять, честь і шана нашому воїну-земляку! Низький уклін Герою!» – йдеться у дописі.



Стало відомо про загибель Героя з Волині Романа Васильовича Шворака, 26.04.1982 року народження. Житель села Вербичне віддав життя у боротьбі за Україну.

Про це повідомили у Турійській громаді.

До українського війська чоловік був мобілізований 2 березня 2022 року. Воював у складі 110-ої окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

З 15 жовтня 2023 року Роман вважався безвісти зниклим. Не хотілося вірити, що ще один наш захисник став у стрій Небесного легіону, надія жевріла. Проте за свідченнями очевидців суд визнав солдата Романа Шворака загиблим, на підставі чого днями було видане свідоцтво про смерть.

«У цей важкий і гіркий час висловлюємо щире співчуття родині Романа, розділяємо з вами біль від непоправної втрати. Вічна шана і Царство Небесне Герою!» - висловлюють співчуття річним Героя у громаді.



Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Купʼянськ Харківської області загинув житель села Липа Берестечківської громади Тарнавський Павло Ярославович, 13.07.1993р.н.

Про це повідомили у Берестечківській громаді.

«Висловлюємо співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати.Вічна пам'ять Герою!», - йдеться на фейсбук-сторінці громади.

Про всі деталі зустрічі та прощання із військовим повідомлять додатково.



На війні з окупантами загинув військовослужбовець з села Мельники старший сержант Євген Забродоцький, 2001 року народження.

Про це повідомили у Шацькій громаді.

У повідомленні йдеться, що з 5 лютого 2024 року він вважався зниклим безвісти. Свій останній бій захисник прийняв у місті Авдіївка Донецької області.

«Молодий, безстрашний, великий патріот України… Йому б жити і працювати задля рідної держави… Та лютий ворог з росії забрав у нього це право»,- йдеться у повідомленні.

В Героя залишилися в Мельниках батьки і дві сестри. Відомо, що це вже друге повідомлення про втрату у цій громаді за день.

Про прибуття траурного кортежу з тілом Героя і час похорону повідомлять додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні