Як рф намагається захистити Кримський міст

0
Як рф намагається захистити Кримський міст
Російські окупанти активно використовують авіаційну компоненту для захисту Кримського мосту. Про це сказав речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Про це він розповів у коментарі виданню LIGA.net.

За його словами, через відсутність корабельно-катерного складу у Керченській протоці, РФ стала посилювати повітряну компоненту різноманітними літаками та гелікоптерами. За його словами, в окупантів фактично 24 на 7 перебуває в повітрі досить велика кількість авіаційної техніки.

Ворог залучає різноманітні літаки сімейства Су: від фронтових бомбардувальників Су-24 і до винищувів Су-35 та "навіть може вище". Зазначається, що вищими за літаки Су-35 є тільки малопомітні багатоцільові винищувачі Су-57 та Су-75. Крім того, ворог активно використовує МіГи.

Також росіяни залучають гелікоптери "усіх моделей, які є тільки на озброєнні": багатоцільові Мі-8, гвинтокрили підтримки піхоти Мі-24, корабельні багатофункціональні Ка-27 тощо.

Плетенчук зазначив, що росіяни використовують також старі транспортні літаки Ан-26 та протичовнові літаки-амфібії Бе-12. Примітно, що останні загарбники "вже хотіли списувати, але продовжили їм строк експлуатації".

"Тобто все, що вони можуть, вони підіймають повітря. І на кадрах спроб знищення дронів Головного управління розвідки, ви бачили, так само була задіяна авіація. Тому що робити це з борту кораблів вони вже не спроможні", – констатував Дмитро Плетенчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні