Що зробити у день зарплати, щоб завжди водилися гроші

0
Що зробити у день зарплати, щоб завжди водилися гроші
Народні прикмети та повір'я є частиною культури та традицій різних народів. У які три прикмети вірили наші пращури у день зарплати.

Про це пише Радіо Трек.

Дати переночувати
Здавна існує прикмета, що зароблене не можна витрачати в той же день. Грошам потрібно переночувати вдома. В такому випадку, гроші просочаться енергетикою житла і людини та будуть примножуватись.

Поділитись
Якщо людина має хороший достаток, тоді їй радять щомісяця жертвувати 10 частину свого доходу на благодійність. Такий ритуал необхідний для того, щоб гроші водилися. Якщо десятина — це забагато, тоді можна віддати стільки, скільки не шкода

Перерахувати і скласти
До заходу сонця необхідно перерахувати отримані гроші в спальні або у вітальні. Потім їх потрібно акуратно скласти, щоб купюри лежали сорочкою вгору. Якщо день отримання зарплати випав на зростальний Місяць, то потрібно покласти купюри на ніч на вікно, це притягне у дім більші гроші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні