На заході України родичі загиблих військових втратили 520 тисяч гривень

0
На заході України родичі загиблих військових втратили 520 тисяч гривень
На Хмельниччині правоохоронці викрили продавчиню магазину, яка під приводом виготовлення пам’ятників загиблим військовим ошукала їхніх родичів на 520 000 гривень.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

47-річна жінка працювала у Красилові в магазині, який займався продажем та встановленням пам’ятників. Вона регулярно брала з клієнтів оплату за виконану роботу, однак ніде цього не зазначала. По факту вона обікрала магазин майже на 220 тисяч гривень.

Жінка брала кошти, проте пам'ятник нікому не встановлювали.

Відтак, загальна сума збитків, яких підозрювана завдала потерпілим, склала понад пів мільйона гривень.

Наразі слідчі відділення поліції № 4 (м. Красилів) за процесуального керівництва прокуратури оголосили фігурантці підозри за ч. 2, 3 ст. 190 (Шахрайство) та ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Тепер за скоєне їй загрожує чималий термін ув’язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні