У Зеленського розповіли, чого очікувати від росіян на фронті влітку

0
У Зеленського розповіли, чого очікувати від росіян на фронті влітку
Росіяни продожать атаки та спроби прориву лінію фронта у деяких регіонах.

Таку думку висловив радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк, пише 24 Канал.

"Щодо військової ситуації. Я вважаю, що Росія постійно робить те, що робить. Постійно на різних напрямках атакує, пробуючи реалізувати свою ініціативу, розтягуючи лінію фронту та наші резерви. Чому? Вона (Росія – ред.) розуміє, що в України є певний дефіцит спроможностей. Яких? Снаряди, ракети і так далі. Росія хоче використати оцей залишковий час для того, щоб реалізувати цю ініціативу. Це вже понад рік йде. Дефіцит накопичувався. Росія хоче це реалізувати. Тому йдуть напрямки Харківський, Запорізький і так далі. Це буде продовжуватись", - сказав він.

На його переконання, тяжкі бої триватимуть влітку.

"Чи будуть тяжкі бої далі? Так, будуть. На яких напрямках? Донецький, Луганський, Запорізький, Харківський. Чи будуть якісь події в Сумській, Чернігівській області? Вони і сьогодні там є, диверсійні групи активно працюють, росіяни використовують керовані авіаційні бомби. Як цьому запобігти? F-16, однозначно, також можливість знищувати на території Брянської, Курської області маленькі накопичення диверсійних груп", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні