Відомий російський шоумен, який народився в Києві, зібрався воювати за рф

1
Відомий російський шоумен, який народився в Києві, зібрався воювати за рф
Російський шоумен, який народився в Києві, Микита Джигурда висловив готовність поїхати на фронт і воювати на боці окупантів, незважаючи на те, що вони знищують його батьківщину.

Про це пише Уніан.

Як розповіли інсайдери в коментарі росЗМІ, Джигурда під час своїх візитів на Донбас відвідував підрозділ, у якому планує служити. Там же служать чоловік заарештованої блогерки Олени Бліновської - Олексій - і ексадвокат актора Михайла Єфремова - Ельман Пашаєв.

"Так, Джигурда збирається заходити в цей підрозділ і вже запросив клопотання, яке є підставою, щоб громадянина розглянули на вакантну військову посаду в конкретному підрозділі", - каже інсайдер.

З цього приводу висловився й Ельман Пашаєв. Він не став прямо відповідати на запитання щодо вступу Джигурди до його підрозділу, але сказав, що шоумен "може все".

"Джигурда дуже сміливий, він може все. Він здоровий як слон. І патріот. Чесно, він може все", - видав окупант.

Позиція Джигурди щодо війни в Україні
Джигурда неодноразово робив суперечливі заяви про своє ставлення до подій в Україні. У грудні 2013 року він виступив на сцені Євромайдану, де прочитав власні вірші, виконав гімн України і підтримав протестувальників.

Однак уже 2014 року артист узяв участь у проросійському мітингу в Донецьку і заявив про підтримку самопроголошеної ДНР, назвавши Майдан "спектаклем" і "декорацією".

У 2022 році Джигурда підтримав вторгнення Росії в Україну. Національне агентство із запобігання корупції України виступило з ініціативою щодо запровадження проти Джигурди міжнародних санкцій за підтримку вторгнення в Україну і виправдання дій Росії.

9 грудня 2022 року з'явилася інформація, що Микита Джигурда отримав російське громадянство за спрощеною процедурою, як громадянин України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо абізянка хоче здохнути в Україні - ми ж заборонити не можемо...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні