Відома українська співачка після зради коханого розтрощила його авто

0
Відома українська співачка після зради коханого розтрощила його авто
Популярна українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, розбила автомобіль свого бойфренда. Таким чином артистка вирішила помститися екс-коханому за зраду.

Про це пише УНІАН.

Виконавиця поділилася, що інцидент стався багато років тому, коли Тетяна ще жила у рідних Чернівцях. Тоді їй було 18 років. Після того як артистка дізналася про зраду хлопця, вона трохи хильнула і битою розтрощила його машину.

"Одного разу, коли я зустрічалася з хлопцем, дізналася, що він мені зрадив. Про це говорили всі Чернівці. І я напилася – пішла до подружки, кажу: "Давай вип'ємо з тобою для хоробрості". Пішла знайшла палку, чи це бита була. Десь я знайшла й розбила йому машину. Просто розфігачила в хлам", – зазначила TAYANNA.

Знаменитість зізналася бойфренду, що це зробила вона. Про реакцію хлопця вона не розповіла. За словами Решетняк, її батьки досі не знають про цю історію.

"Я дала жару. Подзвонила і сказала: "Вийди, будь ласка, подивися. Там у тебе щось із машиною", – додала співачка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні