Заступника голови Рівненської облради викрили на хабарі

0
Заступника голови Рівненської облради викрили на хабарі
Правоохоронці викрили на півмільйонному хабарі від приватного підприємця заступника голови Рівненської обласної ради. Йому оголосили підозру.

Про це повідомили у Національному антикорупційному бюро.

Деталі справи
За даними слідства, в кінці 2021 року приватний підприємець на електронному аукціоні придбав непрацюючий дитячий санаторій, який колись перебував у комунальній власності.

"Заступник голови обласної ради, дізнавшись, що покупець також хоче отримати у власність матеріальні цінності санаторію та землю під ним, пообіцяв сприяння. Йшлося про списання майна та ухвалення депутатами Рівненської обласної ради рішення про продаж ділянки площею 5,4 га. За такі "послуги" посадовець у 2022-2023 рр. отримав від підприємця неправомірну вигоду на загальну суму майже пів мільйона гривень", - йдеться у повідомленні.

Що інкримінують заступника голови Рівненської облради
Відтак посадовцю оголосили підозру у зловживанні вливом (ч. 3 ст. 369-2 ККУ) та прийнятті пропозиції, обіцянки або одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч. 4 ст. 368 ККУ).

Заходи із викриття здійснювали співробітники Управління СБУ в Рівненській області спільно з Національним антикорупційним бюро за процесуального керівництва Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні