На заході України у ДТП загинув 29-річний ветеран АТО та його друзі

0
На заході України у ДТП загинув 29-річний ветеран АТО та його друзі
На Рівненщині водій автомобіля Hyundai Santa FE не впорався з керуванням, машина вилетіла з дороги та впала у річку. Внаслідок цього загинуло троє молодих людей. Лише одній дівчині вдалося вибратися зі смертельної пастки.

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZ.UA.

Вибратися вдалося лише сестрі водія
Трагедія сталася 29 травня, близько 18:00, на дорозі між селами Одринки та Корост Сарненського району Рівненської області. Як повідомили в поліції області, водій не впорався з керуванням на цій ділянці, авто вилетіло з дороги та впало у річку Горинь.

У салоні перебували молоді жителі села Корост: 29-річний Петро К. за кермом, його 18-річна сестра Катя К., її подруга 17-річна Вікторія К. та 26-річний Юрій Л.

Хоча річка зовсім невелика, але машина одразу пішла під воду. Вибратися вдалося лише сестрі водія – Каті. Коли на місце прибули рятувальники, вони витягли автомобіль на берег. Лікарі намагалися надати першу допомогу постраждалим, але, на жаль, їхні зусилля були марними.

Загибла щойно закінчила школу
Як розповіли у селі Корост, Петро – ветеран АТО, кілька років воював на фронті, потім повернувся додому. Їздив на заробітки Україною. У нього залишилися троє молодших братів і сестра Катя, яка вижила.

Загибла Вікторія навчалася в 11-му класі. На її сторінці в Instagram – нещодавно опубліковані фото з останнього дзвоника.

Віка і Катя дружили й багато фотографувалися разом. Мама Вікторії Людмила під багатьма фото залишала коментарі: "мої красуні", "любимі".

Ще один загиблий – Юрій – був рибалкою. "Він дуже любив рибалити, увесь час проводив біля водойм. І треба ж отак статися, що річка його й забрала", – зітхає один із мешканців села.

Постійної роботи в Юрія не було, заробляв на будівництві.

Усі, хто знав загиблих, шоковані. У соцмережах люди висловлюють співчуття і не можуть зрозуміти, як могла статися ця аварія. Про них відгукуються добре, кажуть, що молоді люди були добрими та веселими, ніяких поганих відгуків.

У поліції Рівненщини вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до загибелі кількох людей. Покарання за цією статтею передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні