На заході України затримали сім чоловіків

0
На заході України затримали сім чоловіків
Прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону затримали порушників 31 травня вдосвіта.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

О 4-й годині ранку порушників неподалік від кордону зафіксувала біспектральна камера.

Прикордонники одразу ж вирушили на затримання. Пошкодивши загороджувальний паркан, чоловіки швидко рухалися в бік річки Тиса. Чоловіки несли з собою гумові човни. Наряд затримав їх за 100 метрів від держрубежу.

Один мукачівець, троє жителів Львівщини та троє жителів Харківщини не приховували намірів щодо спроби незаконно потрапити в Угорщину. Двоє жителів Львівщини за «міждержавне турне» віддали переправникам по 15 тисяч доларів, з решти чоловіків ділки витребували по 5 тисяч доларів.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до спроби переправлення групи чоловіків через кордон. Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення.

“Крім того, про пошкодження загороджувального паркану та виявлення у діях чоловіків ознак злочину передбаченого ст. 194 ККУ «Умисне знищення або пошкодження майна» прикордонники повідомили співробітників поліції”, – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні