Військові 100 окремої механізованої бригади привітали луцький ліцей із закінченням навчального року

0
Військові 100 окремої механізованої бригади привітали луцький ліцей із закінченням навчального року
Представники 100 окремої механізованої бригади привітали вихованців Луцького ліцею №28 із закінченням навчального року.

Директор цього закладу Микола Євтушин з перших днів широкомасштабного вторгнення став до лав 100 бригади. Від імені командування 100 омбр, керівництву навчального закладу (який, до слова, є підшефним щодо національно-патріотичного виховання) було вручено мотиваційний стяг «Сталевої Сотки».

Навчальний процес в ліцеї спрямований на поглиблене вивчення правознавства та посилену фізичну підготовку. Ліцеїсти у 8-11 класах носять спеціальну форму, а випускники орієнтуються на вступ до навчальних закладів системи безпеки та оборони. Чимало вихованців Луцького ліцею №28 Луцької міської ради з посиленою фізичною підготовкою служать у Збройних Силах України (зокрема, і у нашій бригаді – поруч зі своїм директором).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні