Рф збирає сили для наступу на ще одну українську область

0
Рф збирає сили для наступу на ще одну українську область
Росія продовжує тиснути у Донецькій області далі на південь та збирає сили для наступу в Сумській області далі на північ.

Про це з посиланням на українських чиновників повідомляє The Washington Post, пише Варта1.

Наразі російська армія більше та краще оснащена за українську, тому використовує нестачу військ і боєприпасів в Україні після тривалої затримки військової допомоги США. Критично важливі для України поставки сповільнилися і через недостатнє військове виробництво в Західній Європі.

«Українські офіційні особи висловили розчарування обмеженнями на використання західної зброї, особливо з огляду на те, що прикордонний регіон Харкова цього місяця зазнав російського натиску, який розтягнув сили Києва. За словами українських офіційних осіб, крім Харкова, війська Москви тиснуть у Донецькій області далі на південь і збирають сили для очікуваного наступу в Сумській області далі на північ», - йдеться у матеріалі.

Політика США, яка закликає Україну не використовувати надані США ATACMS або ракети великої дальності та інші боєприпаси для наступальних ударів всередині Росії, не змінилася.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні