В українському місті школярка зарізала та спалила свою подругу

0
В українському місті школярка зарізала та спалила свою подругу
У м. Ізмаїл на березі річки Дунай місцевий житель виявив мертвою дівчину, тіло якої горіло. Чоловік одразу звернувся до поліції.

Про подію повідомили у поліції Одеської області.

Слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції встановила, що вбито 14-річну місцеву жительку. На її тілі виявили декілька ножових поранень.

Того ж дня поліцейські з’ясували, що до злочину причетна знайома вбитої - учениця паралельного класу. Школярка зізналась у скоєному та розповіла, що була на подругу ображена, бо та начебто її обкрадала, за що і поплатилася життям.

За матеріалами слідства, зловмисниця заздалегідь ретельно підготувалася до вбивства – взяла простирадло, ніж, олію та сірники й покликала подругу на прогулянку до річки. Аби жертва нічого не запідозрила, обвинувачувана сказала про нібито підготовлений для неї сюрприз. Далі попросила дівчину сісти на простирадло, зав’язала їй очі, після чого зненацька декілька разів вдарила ножем. У результаті отриманих травм потерпіла загинула. Тіло вбитої зловмисниця облила олією, підпалила і втекла, кинувши у вогонь ніж.

Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Обвинувальний акт скеровано до суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні