На фронті загинула операторка розвіддрону

0
На фронті загинула операторка розвіддрону
Нещодавно чорна звістка прийшла в одну з громад Київської області. На Куп'янському напрямку на Харківщині загинула Людмила Шкуренко, волонтерка, яка пішла захищати Україну. Раніше війна забрала її брата. Захисниця служила розвідницею-навідницею у розвідвідділенні 1-го механізованого батальйону.

Про це розповіли в Українській міській раді.

Вступила до лав Збройних Сил 14 травня 2023 року, де навчалась керувати розвідувальними дронами. Захисниці назавжди залишиться 43 роки — 29 травня її життя обірвалося через ворожий обстріл під час виконання бойового завдання.

«Ця людина мала неймовірний шлях, починаючи з волонтерства, потім перейшла в ЗСУ на штабну посаду. Дуже рвалась на передову, але їй не дозволяли перевестись. Люді довелось демобілізуватись з ЗСУ (підстава у неї була, на війні раніше загинув її рідний брат). А потім вона знов мобілізувалась вже на бойову посаду. Вчилась і водити автівку, здавала екзамен і проходила курси по фпв. Активно готувалась і рвалась у бій. Люда завжди писала, що відчуває що хоче бути ще більш корисною», — розповідає її знайома Ганна Колеснікова.

В Людмили залишилось двоє дітей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні