На заході до Дня захисту дітей блискавка влучила у дерево: постраждали 20 людей

0
На заході до Дня захисту дітей блискавка влучила у дерево: постраждали 20 людей
У неділю, 2 червня, на заході до Дня захисту дітей в чеському Ліберці під час грози блискавка вдарила в дерево, під яким ховались люди.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на Novinky.

Святкування розпочалося о 14:00 у замковому парку у районі Вратіславіце міста Ліберець. У рамках заходу мали відбутися традиційні дитячі розваги та концерт.

На свято зібралося кілька сотень людей, але через дощ частина з них пішла, а частина сховалася під деревом, в яке близько 15:30 вдарила блискавка.

За словами очевидців, після удару блискавки люди попадали на землю.

Рятувальники зареєстрували 20 постраждалих, 17 з них, у тому числі 10 дітей у віці від 2 до 16 років, опинилися в лікарні в Ліберці, 2 - в сусідньому Яблонець-над-Нісою, а один був перевезений вертольотом до лікарні в Мотолі в Празі. Рятувальникам довелося реанімувати кількох людей на місці події.

Серед травм - серцева аритмія, легкі опіки та неврологічні травми, пов'язані з тимчасовою обмеженою рухливістю кінцівок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні