На заході України 10-річна дитина наскрізь проткнула руку металевою огорожею

0
На заході України 10-річна дитина наскрізь проткнула руку металевою огорожею
У місті Новий Розділ, що на Львівщині, 10-річний хлопчик наскрізь проткнув руку гострим кінцем металевого прута, граючись на дитячому майданчику. Рятувальники вивільнили кінцівку та передали поранену дитину медикам.

Про це повідомили у понеділок, 3 червня, у ДСНС Львівщини.

Як йдеться в повідомленні, напередодні о 18:09 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що 10-річний хлопчик протнув руку металевою огорожею на дитячому майданчику, що на вулиці Чорновола у місті Новий Розділ.



Поранену дитину доставили до лікарні
“Пожежно-рятувальним відділенням 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Новий Розділ за допомогою спецінструменту руку дитини вивільнено та передано медичним працівникам,” — зазначили рятувальники.

Хлопчика госпіталізували до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні “Охматдит” для подальшого обстеження та лікування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні