В Україні випав град розміром з яйце

0
В Україні випав град розміром з яйце
У неділю, 2 червня, деякі регіони України накрила негода. У багатьох місцях потужна гроза супроводжувалася градом, який побив автівки, дахи та вікна будинків, а також завдав суттєвої шкоди майбутньому врожаю.

Про це пише РБК-Україна.

Наслідки негоди в Україні
"Великий град під час вчорашньої негоди наробив багато лиха у Житомирській, Київській та Чернігівській областях. У деяких людей він знищив городину", - написав Сергій Харчук у групі "ФЕЙСБУК ЖИТОМИРА" у Facebook.

У групі "Менщина" додали, що злива та град "прийшли" після шаленої денної спеки. При цьому град "інколи досягав розміру з куряче яйце".

"Що буде з городиною?" - хвилюються українці.

Медійна компанія "Челайн" підтвердила, що подекуди негода наробила біди.

"Вчорашня негода у Мені (місто в Корюківському районі Чернігівської області, - Ред.) наробила біди: град побив автівки, дахи будинків та знищив майбутній врожай у садах та на городах", - йдеться у дописі.

Було також оприлюднено низку світлин, зроблених місцевою мешканкою Марією. На них видно, що град був великим і завдав суттєвої шкоди, а поля й городи - побиті та затоплені водою.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні