На заході України авто збило однорічну дитину

0
На заході України авто збило однорічну дитину
На Львівщині однорічний хлопчик потрапив до лікарні через наїзд автомобіля ВАЗ на території приватного подвір’я. У салоні авто перебували двоє його братів віком 11 та 13 років. Обставини ДТП встановлює поліція.

Про це йдеться у повідомленні Нацполіції Львівщини, аварія сталась 3 червня близько 17:00 в одному з сіл Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, троє братів – місцевих жителів віком 13, 11 та 1 рік і 4 місяці, грались на території домогосподарства. Двоє старших сіли в батьківський автомобіль ВАЗ-2106, який стояв на подвір’ї, молодший у цей час стояв перед авто. В якийсь момент автомобіль покотився та наїхав на дитину.

Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Поліцейські встановлюють обставини події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні