В українському місті у кафе масово отруїлися люди

0
В українському місті у кафе масово отруїлися люди
У місті Рені Одеської області масово отруїлися відвідувачі одного з кафе. Зокрема, до лікарні потрапили восьмеро дітей віком до 13 років.

Про це інформує пресслужба поліції Одещини.

Зазначається, що отруєння людей сталося на початку цього тижня. Протягом дня до лікарні поступили шестеро дітей віком від 7 до 13 років, а також 38-річна мати з двома дітьми 10 і 12 років.

Пізніше лікарі надали відповідну допомогу і відпустили додому на амбулаторне лікування.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що усі пацієнти вживали їжу в одному і тому ж кафе міста, після чого їм стало погано і вони звернулися до лікарні.

Відомості про подію ми внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням.

"В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини події", - розповів начальник відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції Микола Піщанський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні