6 червня - преподобного Віссаріона: категоричні заборони на цей день

0
6 червня - преподобного Віссаріона: категоричні заборони на цей день
6 червня православні віряни за новим церковним календарем згадують преподобного Віссаріона, чудотворця Єгипетського.

Про це пише УНІАН.

Про що говорять прикмети на 6 червня
- якщо цього дня похолодало - до середини серпня встановиться гарна погода;
- ясний день видався - до гарного врожаю;
- багато бджіл - до ясної погоди;
- вітер східний - літо буде дощовим, а якщо західний - спекотним.

У народному календарі 6 червня - свято Ларіон Пропольник, назвали його так на честь святого Іларіона Нового, пам'ять якого також звершується цього дня.

Що не можна робити 6 червня
Сьогодні, як і в будь-який інший день, церква не схвалює сварки, плітки, наклеп, виступає проти образ, жадібності, заздрості та зневіри. Не можна відмовляти в допомозі тому, хто просить.

За народними прикметами сьогодні не можна скаржитися на проблеми, бо їх тоді довго не вдасться позбутися. Не радять вирушати в далеку дорогу, змінювати роботу, укладати важливі угоди, а також ділитися своїми планами - задумане не збудеться.

Що можна робити 6 червня
У святого Віссаріона просять сил, щоб винести життєві труднощі, також він протегує творчим людям. Святого Іларіона просять зміцнити сім'ю і додати благополуччя, а також зцілити і вберегти від хвороб.

Сьогодні прийнято працювати по дому, а також займатися прополкою городу. У народі вважають, що якщо Ларіон Пропольник співпаде зі спадаючим місяцем, то бур'янів вдасться надовго позбутися. Раніше ми розповідали, коли буде молодик у червні 2024. Також згідно з повір'ями, сьогодні потрібно обов'язково полити квіти або город - здоров'я буде міцним, а на незаміжніх дівчат чекає удача в коханні.

6 червня - іменини сьогодні
Іменини сьогодні за церковним календарем відзначають Георгій, Сусанна, Іларіон, Лук'ян, Віссаріон, а за старим стилем - Іван, Микита, Семен, Степан (Стефан), Федір, Олена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні