В Міноборони прокоментували «силову мобілізацію» в Україні

0
В Міноборони прокоментували «силову мобілізацію» в Україні
В Україні продовжується мобілізація населення. Речник Міноборони Дмитро Лазуткін прокоментував випадки "силової мобілізації", відео яких час від часу потрапляє в мережу.

Про це пише УНІАН.

Зокрема, за його словами, частина таких відео - постановочні, які роблять спеціально для російської пропаганди. Однак, іноді подібні ситуації трапляються й насправді.

"Дуже багато представників ТЦК - це учасники бойових дій, частина з них з пораненнями. І так, маємо подекуди й випадки перевищення повноважень, кожен такий випадок розглядається окремо. У будь-якому випадку, Міноборони не толерує перевищення повноважень представниками ТЦК та СП. Ведеться робота, щоб усі заходи відбувалися максимально коректно", - заявив Лазуткін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні