Байден зробив рішучу заяву про удари по території рф

1
Байден зробив рішучу заяву про удари по території рф
Далекобійна американська зброя не може застосовуватись Україною для удару по урядових цілях в Москві або Кремлю.

Про це повідомив президент США Джо Байден під час ексклюзивного інтерв'ю з ведучим ABC News Девідом М'юїром на американському цвинтарі в Нормандії у 80-ту річницю Дня висадки в Європі, пише Главред.

У Байдена запитали, чи американська зброя вже була використана для ударів по військових цілях на території Росії після його дозволу. Байден уникнув прямої відповіді, але чітко зазначив, що ці види зброї не будуть використовуватися для атаки на російську столицю або резиденцію уряду.

"Їх дозволено використовувати поблизу кордону, коли вони використовуються по той бік кордону для нападу на конкретні цілі в Україні. Ми не дозволяємо наносити удари за 200 миль вглиб Росії, і ми не дозволяємо наносити удари по Москві, по Кремлю", - сказав Байден.

У той же час, президент США відреагував на заяви російського президента Володимира Путіна, який стверджував, що постачання зброї для ударів по РФ є "прямим втручанням у війну".

"Я знаю його понад 40 років. Він турбує мене протягом 40 років. Він не є порядною людиною. Він диктатор, і він бореться за те, щоб утримати свою країну разом, продовжуючи цей наступ. Ми не говоримо про надання їм зброї для удару по Москві, для удару по Кремлю, для удару проти - просто через кордон, де вони отримують значний вогонь зі звичайних озброєнь, які росіяни використовують для вторгнення в Україну, щоб вбивати українців", - відповів Байден.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти зеленська клоунська нелегітимно-президентська диктаторська мразь трикратно крадуща в нас мізерні пенсії свому підорному жиду-татусю зе-гнида незаконно встановила стипендну пенсію в 150000гр.довічно і своїм полоненим окупантам на кжного виділяє по 10000гр.в місяць а пенсіоіонерів має гірше за окупантів геноцидно виділяючи всьго по 2000-3000гр.в місяць щобголодали й вимирали без ліків нормальної їжі і лікування... Щоб ти зеленська клоунська нелегітимно-президентська диктаторська мразь трикратно крадуща в нас мізерні пенсії Подохла разом з хряком порошенком!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні