В українському місті обікрали могилу наймолодшого захисника «Азовсталі»

0
В українському місті обікрали могилу наймолодшого захисника «Азовсталі»
У Вінниці з могили одного з наймолодших захисників «Азовсталі», 21-річного Назарія «Грінки» Гринцевича, вкрали цінну для сім'ї річ.

Про це пише Вголос.

Йдеться про м'яку іграшку, улюбленого собаку сина, якого туди принесла його мама Маріанна Колос.

Жінка емоційно розповіла про цинічний злочин на своїй сторінці в Instagram. Вона зазначила, що для сім'ї ця іграшка – справжня реліквія.

"Я її купила йому на першу зарплату, коли Назар був маленький, ще 1,6 рочка. Я вимушена була йти на роботу, заробила зарплату в 700 грн і купила собаку йому за 500 грн. Всі були в шоці, я працювала з ранку до світанку, щоб прогодувати дитину!!!! С*ки, вкрали з могили!!! Беріть їжу, пийте, що хочете робіть, нащо собаку ви вкрали?" – написала мати Героя.

Відомо, що Назарій Гринцевич загинув 6 травня 2024 року. Навесні 2022 року воїн у складі легендарної бригади він боронив Маріуполь, ставши наймолодшим захисником цього зруйнованого росіянами міста. Разом зі старшими побратимами він у травні 2022-го потрапив до російського полону, восени того ж року захисника вдалося повернути в межах обміну, а згодом він знову повернувся на фронт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні