Скільки військових тримає росія вздовж кордонів України

0
Скільки військових тримає росія вздовж кордонів України
Російські загарбники сконцентрували на тимчасово окупованих територіях і вздовж кордонів України понад 500 тисяч особового складу.

Про це заявив співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий в ефірі Еспресо.

«Якщо говорити в цілому, то ворог сконцентрував велику кількість своїх сил на всій окупованій території та вздовж кордонів, ця цифра складає понад 500 тис. осіб. Це досить велике угруповання», - сказав він.

На початку повномасштабного вторгнення ця цифра становила близько 170 тис. осіб.

«Якщо говорити про концентрацію противника вздовж північних кордонів, то це теж не секрет, вона є і була весь цей час. І у районі Харківщини бачимо певною мірою реалізацію концентрації сил загарбників», - сказав співзасновник та аналітик DeepState.

Він уточнив, чи буде якась реалізація сил ворога на цьому напрямку, покаже тільки час.

«Звичайно, що це все у першу чергу є інформаційним моментом, щоб тримати певні підрозділи вздовж кордону, щоб бути постійно у напрузі, дестабілізувати обстановку. Але ми маємо бути готові до будь-якого розвитку подій, готуватися, вибудовувати оборону, евакуйовувати населення, реагувати на переміщення противника та завдавати ураження при будь-якій загрозі, у першу чергу цим займаються Сили оборони, які перебувають на позиціях, і суспільство, яке допомагає нашим бійцям», - сказав аналітик DeepState.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні