Чому на Волині лунала повітряна тривога

0
Чому на Волині лунала повітряна тривога
У ніч на п'ятницю, 7 червня росіяни вдарили по Україні безпілотниками і крилатими ракетами. Об'єкти енергетики не було атаковано. Повітряну тривогу на Волині оголосили о 3:24 годині. Відбій пролунав о 5:00 годині ранку.

Про це інформує Генштаб ЗСУ.

Противник завдав удару по об’єктах критичної інфраструктури України із стратегічної авіації – бомбардувальників Ту-95МС з повітряного простору Саратовської області та ударними БпЛА типу «Шахед» із районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ, Курськ (рф) та мис Чауда (ТОТ українського Криму).

Усього було застосовано 5 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 та 53 ударні БпЛА «Shahed».

В результаті протиповітряного бою збито 48 ударних БпЛА та 5 крилатих ракет Х-101/Х-555 у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Одеській, Харківській, Київській та Хмельницькій областях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні