Водій вантажівки на смерть збив жінку, яка перебігала дорогу

0
Водій вантажівки на смерть збив жінку, яка перебігала дорогу
У п’ятницю вранці, 7 червня, на вул. Липинського у Львові вантажівка на смерть збила жінку, яка переходила дорогу в невстановленому місці.

Про це ZAXID.NET повідомили патрульній поліції.

Смертельна аварія сталася близько 7:30 на вул. Липинського поблизу ЖК «Парус сіті». 25-річний водій вантажівки Mercedes-Benz Sprinter здійснив наїзд на пішохідку. У результаті вона загинула на місці. Обставини ДТП та особу загиблої встановлюють слідчі.

Як розповіли ZAXID.NET у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, жінка віком близько 45 років загинула до приїзду медиків швидкої допомоги.

За фактом аварії поліцейські відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 ККУ). Санкція стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні