Відомий український співак розповів, чому не варто боятися мобілізації

0
Відомий український співак розповів, чому не варто боятися мобілізації
Український співак та соліст гурту "The ВЙО" Мирослав Кувалдін, який зараз служить в лавах ЗСУ, висловився про мобілізацію в Україні.

Про це він розповів у інтерв'ю ТСН Наодинці.

Зокрема, 49-річний музикант зазначив, що не варто боятися йти на фронт чи бігти від представників ТЦК. За словами Мирослава, зараз головне завдання держави - це правильно мотивувати людей, але з цим є проблеми.

"Це все "неапетитно" подають в медіа. Ми з вами розмовляємо зараз тільки про одні проблеми, а якби висіли білборди, що приходь в армію, тут не потрібно думати, що одягати, ти завжди одягнений, завжди нагодований, кращі транспортні засоби, краща зброя, кращі дівчата району твої... Це треба просто PR-компанію на рівні держави думати, як зробити. Маркетолога якогось хорошого запросити і це продавати як жвачку, чи як компʼютер. І тоді, мені здається, люди більш спокійно сприйматимуть", - наголосив співак.

Також Кувалдін додав, що зараз кращі умови для служби, ніж були раніше. Тому закликав йти захищати країну від ворогів і не чекати мобілізації.

"Якщо в 22 році всі іще не одяглися, десь самі знаходили зброю і бігли захищати свої міста, то зараз тобі дають 2 чи 3 місяці підготовки, тебе всьому навчають, ідеальні умови, щоб служити. Тому що люди не розуміють, що якщо зараз цим не скористатися, і якщо все піде не так, якщо сюди м*скаль прийде, у них знову не буде часу для підготовки і вони опиняться зі зброєю в руках, але ще ззаду них будуть стріляти", - сказав Мирослав.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні