Байден вибачився перед Зеленським: що сталося

0
Байден вибачився перед Зеленським: що сталося
Президент США Джо Байден під час зустрічі з українським колегою Володимиром Зеленським у Парижі 7 червня попросив вибачення за багатомісячну затримку в постачанні зброї війську України. Він також запевнив, що американський народ і надалі буде підтримувати українців.

Подробиці із зустрічі президентів повідомляють The Associated Press та CNN, пише OBOZ.UA.

Під час перемовин Байден, зокрема, сказав, що він перепрошує перед українським народом за той період, коли військова допомога не надходила.

"Я прошу вибачення за тижні незнання, чи буде прийнято з точки зору фінансування, тому що ми мали проблеми з ухваленням законопроекту, який ми повинні були прийняти, в якому були гроші від деяких наших дуже консервативних членів, які затримували його, але ми зробили це", – сказав він.

Американський лідер додав, що народ Сполучених Штатів підтримує Україну в довгостроковій перспективі.

"Ви знаєте, ви не схилилися, ви взагалі не поступилися, ви продовжуєте боротися у спосіб, який просто дивовижний, просто чудовий – і ми не збираємося вас залишати", – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні