Названо терміни та умови для початку нового контрнаступу ЗСУ

0
Названо терміни та умови для початку нового контрнаступу ЗСУ
Цілком ймовірно, що ЗСУ можуть розпочати контрнаступ на одній із ділянок фронту. Що меншою буде ділянка, тим успішнішими можуть бути дії українських сил оборони.

Так вважає військовий оглядач з Ізраїлю Давид Шарп, передає 24 Канал.

Він також наголосив, що існують і загрози, які полягають в тому, що тільки нещодавно ситуація із постачанням зброї до України почала налагоджуватися.

"Не маючи впевненості і запасу міцності по зброї варто ставитися обережно до перспектив контрнаступу", – зауважив аналітик.

За його словами, є і суто військовий фактор, який може впливати на контрнаступальні дії. Він стосується живої сили, сформованих резервів, і наскільки ці резерви є навченими та підготовленими.

"Однак це лише за умови достатньої кількості боєприпасів, стволів тощо", – підкреслив Шарп.

Військовий оглядач наголосив, що якщо всі вище перераховані фактори зійдуться, то теоретично контрнаступальні дії можуть бути реальними в 2025 році.

"Більш локальний наступ буде залежати від конкретної ситуації на фронті й умов", - підсумував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні