Путін відкрито пригрозив ударами по країнах, які допомагають Україні

1
Путін відкрито пригрозив ударами по країнах, які допомагають Україні
Погрози російського диктатора Володимира Путіна вдарити по країнах-постачальницях зброї до України, стануть додатковими доказами його воєнних злочинів на суді.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в етері національного телемарафону.

«Нарешті держава-терористка і путінський режим починає в пориві істерики публічно говорити речі, про які в кремлівських кабінетах говорять давно. Насправді вже навіть робили, тому що низка ударів і терористичних актів у різних куточках світу вже здійснювалась за використанням саме російської зброї. Тому може йтися лише про легалізацію цією практики», – нагадав представник ГУР.

За його словами, питання полягає в тому, яким країнам Путін передаватиме російську зброю.

«Із якими режимами і з якими угрупованнями у світі співпрацює Кремль? Насправді в більшості випадків йдеться про невизнані структури, про терористичні організації або якісь режими, які прийшли до влади внаслідок недемократичних військових процесів… Тому це насправді щирі зізнання, які стануть додатковими аргументами під час міжнародного трибуналу», – зазначив Юсов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то вдар! Може тим країнам тоді дійде що *уйла треба ''мочити'' всім і зі всіх сторін.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні